zondag 29 juni 2014

LIFE: Het Femke ABC - G t/m L

Hi allemaal!

Vandaag gaan we weer door met het Femke ABC! Er komen een paar leuke letters aan, dus lees snel verder :) .

donderdag 26 juni 2014

PHOTOGRAPHY: Weekly Picture #3

Hi allemaal!

Vandaag heb ik weer een mooie foto voor jullie! Namelijk een foto uit "de oude doos" . In de meivakantie was ik in Londen en we reizen door middel van deze foto weer even terug :) . Letterlijk!

dinsdag 24 juni 2014

BEAUTY: Review Catrice Glamour Doll Volume Mascara Waterproof

Hi allemaal!

Ik ben vrij! Yes! De afgelopen dagen moest ik zwoegen voor mijn toetsweek, maar nu is het afgelopen. Het artikel van vandaag is een review, omdat ik eindelijk tijd had om dit mooie product te reviewen. Een budget waterproof mascara, wat wil je nog meer? Lees snel verder om te kijken hoe 'ie bevalt!

vrijdag 20 juni 2014

FASHION: Bohemian

Hi allemaal!

Vandaag heb ik een leuke outfit voor jullie! Het is weer eens wat anders dan anders. Zelf vind ik de outfit een beetje bohemian-achtig. Die bohemian-stijl valt bij mij wel in de smaak! Kijk maar snel mee!

dinsdag 17 juni 2014

LIFE: Het Femke ABC - A t/m F

Hi allemaal!

Vandaag heb ik een leuk nieuw artikel wat ik de komende weken verder zal aanvullen: het Femke ABC. Het leek me leuk om voor jullie mijn leven in het alfabet weer te geven. Ook had ik zin om lekker foto's te maken, dus alle foto's die je ziet zijn zelfgemaakt! Enjoy!

zondag 15 juni 2014

TIP: Videotips van een moviewatcher

Hi allemaal!

Vandaag heb ik een compleet ander artikeltje voor jullie! Zelf maak ik (nog) geen filmpjes, maar ik kijk ze wel. Echte lange films van 2 uur, maar natuurlijk ook heel veel blogfilmpjes. Vandaag laat ik jullie zien wat ik fijn en belangrijk aan een blogfilmpje vind en laat ik zien hoe je sommige best saaie onderwerpen in hele leuke onderwerpen kunt veranderen!

<3

dinsdag 10 juni 2014

VAKANTIE: Zomerinpaklijst/musthaves

Hi allemaal!

Al is het weer hier regenachtig en ben ik vandaag ziek thuis gebleven, ik blijf lekker denken aan zonnige vakanties! Ik heb zoveel zin in zon, zee en strand :) . Daarom heb ik vandaag voor jullie een zomerse inpaklijst met leuke dingetjes die je mee op vakantie kunt nemen of gewoon lekker voor thuis kunt kopen. Enjoy!

High All The Time.

maandag 9 juni 2014

FASHION: Black in the sun

Hi allemaal!

Ik ging laatst weer naar een park dichtbij om foto's te maken. Ik vind ze erg mooi geworden! De zon scheen lekker en het was erg gezellig met mijn zusje. Zij heeft de outfitfoto's overigens ook gemaakt. Enjoy!

vrijdag 6 juni 2014

PHOTOGRAPHY: Weekly picture #2 + A day at the park

Hi allemaal!

Vandaag heb ik een extra grote fotografiepost voor jullie. Dus dat wordt lekker plaatjes kijken! Ik vind het zelf altijd heel leuk om naar foto's te kijken die iemand anders heeft genomen, so, enjoy!


Ik begin met de weekly picture. Zondag, twee weken geleden, zat ik met mijn vader, moeder en zusje in de tuin en het was er zo mooi. Er stonden een heleboel bloemen en je zag overal prachtige kleurtjes! Oranje, rood, paars, het was echt prachtig! Daarom fotografeerde ik deze klaproos. Vanbinnen zien ze er prachtig uit! 

woensdag 4 juni 2014

BOOKS: Thea Beckman

Hi allemaal!

Ik ben een echte boekenwurm. Ik vind het heerlijk om te lezen en in een andere wereld terecht te komen! De onderwerpen van de boeken die ik graag lees variƫren heel veel. Van fantasieboeken tot echte meidenboeken en... boeken over geschiedenis! Vandaag vertel ik over een schrijfster van boeken over geschiedenis die jullie waarschijnlijk allemaal wel kennen: Thea Beckman.

zondag 1 juni 2014

LIFE: Things that make me happy!

Hi allemaal!

Dit artikel zie ik heel vaak op blogs langskomen en ik wil het ook graag doen! Want wat is nou leuker dan blij zijn en glimlachen :D ?